Elektriker inom entreprenad till Rams El

Angered
Ansök senast: 2023-03-31

Är du en erfaren och serviceinriktad elektriker med stort intresse för solenergi? Då ska du jobba hos oss på Rams El inom Soltechkoncernen. Vi är ett snabbväxande företag inom grön teknik.

Som elektriker på Rams El innefattar dina arbetsuppgifter att felsöka, koppla, ge service, granska installationer, slutkontrollera och säkerställa installationens kvalitet. Du arbetar ute på olika projekt tillsammans med kollegor liksom självständigt. Dina dagar kommer att vara varierande och innebära kontakt med beställare och kund. 

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och mån om att leverera kvalitet inom uppsatta tidsramar. Du har gedigen samarbets- och problemlösningsförmåga med stor drivkraft och ett systematiskt arbetssätt. Vi ser även mycket till personlig lämplighet. 

Vi söker dig som har en el-utbildning. Som person är du lösningsorienterad, driven, gillar utmaningar, är ansvarstagande och har en yrkesstolthet för ditt arbete och vill utvecklas i en snabbt växande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.

Visst vill du bli en del av Rams El och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

För att passa i rollen som elektriker har du:

·      ECY-certifikat

·      Branscherfarenhet är ett starkt plus

·      B-körkort

·      God svenska i tal och skrift


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!

Rams El är ett installationsföretag som har funnits sedan 1993 och har runt 30 anställda. Bolaget utför elinstallationer inom samtliga områden så som nybyggnation, ombyggnation och servicearbeten. Sedan 2021 ingår Rams El i solenergikoncernen Soltech. Soltech är helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar med kontroll över hela värdekedjan genom alla dotterbolagen. Soltech utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner.

Kontaktperson

Peter Klar

peter@ramsel.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %