Projektledare till Rams El

Angered
Ansök senast: 2022-10-22

Är du en erfaren och serviceinriktad projektledare med förmågan att inspirera dina medarbetare? Då ska du jobba med oss på Rams El inom Soltechkoncernen. Vi utför installationer på entreprenad och service i Göteborg med omnejd. Vi leder alltid strömmen. Det är också vår ambition och något vi vill att du bidrar med.

Det händer så mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Vi kommer under året att starta upp flera nya projekt och vi behöver dig. 

Som projektledare planerar, leder och samordnar du projekt. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa tidsplaner, inköp och följa upp kostnadskalkyler samt säkerställa kvaliteten i projektet. Som projektledare har du också ett ekonomiskt ansvar. Detta innefattar bland annat ansvar för budget, tidsplaner och resursplanering. Du har ett helhetsansvar för montörer/elektriker som är verksamma i projektet.

Tack vare din erfarenhet har du god förståelse och insyn i projekts ekonomiska mål och förutsättningar. Det är en självklarhet för dig att vara väl inläst på handlingar och projekterade lösningar. Du kan balansera kostnadsmedvetenhet med kunddialog och affärsmässighet parallellt med att stötta, inspirera och leda personalgruppen mot uppsatta mål. Du skulle beskriva dig som serviceinriktad, problemlösare, självgående och initiativrik stark ledare med förmågan att ta beslut. Självfallet ingår du i vår ledningsgrupp och bidrar aktivt till företagets utveckling.

Vi söker dej som ny nyckelspelare/projektledare till vårt härliga team i Rams El och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina ledaregenskaper och personliga lämplighet.

För att passa som vår nya nyckelspelare/projektledare är/har du:

 • Driven, flexibel, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt.
 • Dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt inom installationsbranschen med goda resultat.
 • Goda datakunskaper (El-vis, Entré, Excel, Word)
 • Mycket god kunskap inom El och Telesystem (gärna motsvarande ABL)
 • Goda kunskaper i Entreprenadjuridik
 • B-körkort

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

För mer information kontaktar du:

Johan Adelbjer, VD.

Välkommen med din ansökan!

Rams El utför projekterings- och installationsarbeten på entreprenad inom områdena el, tele, nätverk, larm och belysning vid såväl nybyggnation som ombyggnation.

Våra skickliga elektriker har erfarenhet av att arbeta i en rad olika miljöer såsom sjukhus, industrier, affärsbyggnader, skolor och flerbostadshus. Vi är en del av Soltechkoncernen. 

Kontaktperson

Johan Adelbjer

johan@ramsel.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %